De groene stroom vergelijker gaat van start

oktober 9, 2018 Uit Door Groene stroom

Op zoek naar een goede groen stroom aanbieder raakte ik al snel verward over wat is groene stroom nou eigenlijk, waar komt het vandaan en wie biedt het aan? Het werd dus tijd om zelf het initiatief te nemen en een platform op te zetten waar iedereen terecht kan voor alleen groene stroom. In onze groene stroom zoekmachine cq. vergelijker is geen plaats voor grijze stroom. Alle aanbieders en leveranciers zijn dus groen en duurzaam bezig.

Ook leggen wij uit waar uw groene stroom vandaan komt, welke u kunt kiezen en hoe het overstappen werkt. Door alleen nog maar te kiezen voor groene stroom legt u de druk om te verduurzamen en te vergroenen bij de elektriciteits producent neer. Groene stroom werkt dus altijd, en voor uw portemonnee hoeft het door onze zoekmachine en vergelijker niet eens duurder te zijn dan grijze en CO2 uitstotende stroom.

Zoals zo vaak wordt gezegd, een beter milieu begint bij jezelf!

Start hier met vergelijken van groene stroom aanbieders